Menuforslag:
Forretter:
- Rødfisk m. fiskefumé
- Jomfru hummer bisque m. haler
- Stegt ung due bryst og kantarelcreme
- Hvidvins dampet rødtungefilet, spinat, musling sauce og tomat
- Stegt kalve brisler balsamico glace og marineret svampe.
hjemmebagt kold hævet groft brød.
Hovedretter:
- Gratineret pighvarfilet på svamperisotto, med østerssauce
- Kalvefilet, ristede svampe, sæsonens grøntsager, rissolle kartofler samt sauce
- Medaljon af oksemørbrad anrettet på knuste kartofler, Hertil perleløg, små courgetter, rødvin sauce
- Steak af tun, sauté af tomat, små ristede kartofler, beaur blance.
- Lamme kølle serveret med
Deserter:
- Marcel chokoladekage friske bær, krystalliseret chokolade, vanilje is
Pris pr. person 388,00 kr.
Alle priser er beregnet ud fra et minimum på 10 couverter.
Der tages forbehold for prisstigninger. Det er altid den nyeste prisliste der er gældende. Priser gældende fra d. 1. januar 2022