[vc_row][vc_column][vc_column_text]
Det kolde bord:
Marinerede sild, løg kapers, dild
Karrysild, æble , æg, løg, dild.
Stegt sildefileter i eddike lage smurt med sennep
Hjemmebagt groft rugbrød og landbrød med fedt og smør
Grønlandske fjordrejer med citron og kryddermayonnaise
Norsk laks, gravad med salt, brun farin og fennikel
Panerede stegt rødspættefileter med citron og remoulade
Hønsesalat med svampe og sprødstegt bacon
Mørbradbøffer med champignon á la crème
Flæskesteg med marineret rødkål
Oksetyndsteg,
Udvalg af franske og danske oste, med grønt og druer
Chokoladekage med sylt.
Pris pr. couvert 298,00 kr.
Børn under 12 år halv pris.
minimum 10 personer.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]