Jul 2020

Det er muligt at bestille jule buffe fra 1. november, til afhentning eller levering, det er naturligvis muligt at ændre i retterne hvis dette ønskes.

Jule buffe nr. 1

Marinerede sild med løg og kapers.

Karrysild med rødløg og æg.

Rugbrød, hvidt brød, fedt og smør.

Norsk gravet laks, Hertil dildsauce.

Panerede stegte rødspættefileter med citron og remoulade.

Mørbradbøffer med champignon á la crème.

Flæskesteg med marineret rødkål.

Ris a la mande.

Couvert pris:                                                          169,00 kr.

minimum 10 personer.

Jule buffe nr. 2

Marinerede sild med løg og kapers.

Karrysild med rødløg og æg.

Stegte sildefileter i eddike .

Rugbrød, hvidt brød, fedt og smør.

Grønlandske rejer med citron og kryddermayonnaise.

Norsk gravet laks, Hertil dildsauce.

Panerede stegte rødspættefileter med citron og hjemmelavet remoulade.

Hønsesalat med svampe og sprødstegt bacon.

Flæskesteg med marineret rødkål.

Andesteg med æbler og svesker, hertil ande sauce.

Ris a la mande.

Æble tærte.

Couvert pris:                                                          269,00 kr.

minimum 10 personer.