Menu.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Menuforslag:

Vælg

Forretter:

  • Hjemmerøget laks , krydderrute mayo, urter
  • Kold røget laks, lime creme, urte olie
  • Legeret jordsjokkesuppe, røget andebryst, purløg
  • Ristet torsk ryg m. sauce frise og krydderurt salat
  • hjemmebagt kold hævet groft brød

Hovedretter:

  • Kalve Culotte ,  langtidsbagte tomater,  sæsonens grønt, svampe sauce
  • Perlehøne faseret m/ okse haler lagt på sauteret spinat hertil rødvin glace
  • Svine kæber brasseriet i øl, hertil knuste kartofler, rodfrugter bagt med hvidløg og rosmarin, hertil sauce

Deserter:

  • Hjemmelavet æbletærte på mazarinbund, vaniljeis, hindbær sc
  • Marineret pære m. chokolade og vanilje is
  • Chokolademousse, passion frugt coulis og krystalliseret chokolade

Pris pr. person 288,00 kr.

Alle priser er beregnet ud fra et minimum på 10 couverter.

Der tages forbehold for prisstigninger. Det er altid den nyeste prisliste der er gældende. Priser gældende fra d. 1. januar 2022

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]