Menuforslag, Efterår

 

Forretter:

 

  1. Lakserilette, anrettet på sprøde salater vendt i citronviennagrette. Pyntet med brombær, lime, ærteskud og sprøde rugbrøds chips.

Pris: 70,00 kr./ couv.

  1. Gravad laks, anrettet på sprøde salater. Hertil lime, dild, æble/peberrodscreme og rugbrøds chips.

Pris: 70,00 kr./couv.

  1. Chilli-hvidløgsmarinerede tigerrejer. Serveret med aioli. Beregnet som tilkøb. Der beregnes 3 rejer pr. couvert.

Pris: 33,00 kr. /couv.

  1. Tunmousse anrettet på sprød salat, vendt i citronviennagrette. Pyntet med syltede rødløg, edamamebønner, blåbær, lime og rugbrødschips.

Pris: 65,00 kr. /couv.

Til alle forretter hører hjemmebagt koldhævet groft brød.

 

Kød:

 

  1. Langtidsstegt svinekrone, krydret med frisk rosmarin og knust rosa peberkorn.
  2. Rosastegt pebermarineret kalvetyksteg.
  3. Stegt lammekølle med timian og hvidløg.
  4. Stegt kyllingebryst med vingeben. Fyldt med flødeost og pesto, omviklet med lufttørret skinke.

 

Pris:

 

Vælg 2 slags kød:           90,00 kr. /couv.

Vælg 3 slags kød:           120,00 kr. /couv.

 

Bearnaisesauce eller svampesauce: 15 kr./ couv.

Ønskes brød på buffeten til hovedret, kan disse bestilles til 35 kr./stk.

 

Tilbehør, kartofler, grønt og salater:

 

  1. Ristede små kartofler med timian og græskarkerner.
  2. Pestobagte blandede rodfrugter (3-4 slags).
  3. Efterårets salater med bagte blommer og græskar, svampe, kastanjer og perlebyg.
  4. Fyldig salat med haricot verts, edamame bønner, rødløg, grønkål og rødkål. Vendt i en sennepsdressing.

Pris:

Vælg én slags kartofler og 2 slags grønt:         90,00 kr./couv.

 

Desserter:

 

  1. Marcel chokoladekage, anrettet med friske bær.

Serveret med hjemmelavet vaniljeis og hindbær coulis.

Pris: 70 kr. /couv.

  1. Hasselnøddemazarinkage med mørk og lys chokolade.

Serveret med hjemmelavet vaniljeis og friske bær.

Pris: 70 kr. /couv.

  1. Friske bær og frugter, anrettet på fad eller opsats. (Dette er beregnet som et tilkøb til desserten, for at ”pifte” dessertbuffeten op med et friskt strejf.)

Pris: 25 kr./ couv.

  1. Petit four, 2 stk. pr. couvert. Pyntet med friske bær.

Pris: 35 kr./ couv.

  1. Hjemmelavet parfait is med brændte mandler, appelsin og chokolade. Pyntet med hakkede brændte mandler og chokolade.

Pris: 65 kr./couv.

 

Alle priser er beregnet ud fra et minimum på 25 couverter.

 

Der tages forbehold for prisstigninger. Det er altid den nyeste prisliste der er gældende. Priser gældende fra d. 18/10-2019