Menu.

Menuforslag:

Forretter:

Hjemmerøget laks , krydderrute mayo, urter.

Kold røget laks, lime creme, urte olie.

Legeret jordsjokkesuppe, røget andebryst, purløg

Ristet torsk ryg m. sauce frise og krydderurt salat

Rødfisk  m. fiskefumé

Jomfru hummer bisque m. haler

Stegt ung due bryst og kantarelcreme

Hvidvins dampet rødtungefilet,  spinat, musling sauce og tomat

stegt kalve brisler balsamico glace og marineret svampe.

Til alle forretter hører hjemmebagt kold hævet groft brød.

Hovedretter:

Kalve Culotte ,  langtidsbagte tomater,  sæsonens grønt, portvins glace

Perlehøne faseret m/ okse haler lagt på sauteret spinat hertil rødvin glace

Gratineret pighvarfilet på svamperisotto,  med østerssauce

Kalvefilet,  ristede svampe, sæsonens grøntsager sauce

Medaljon af oksemørbrad anrettet på Pommes de Creme. Hertil perleløg, små courgetter og trøffel glace

Steak af tun,  sauté af tomat,  små ristede kartofler*

Deserter:

Hjemmelavet æbletærte på mazarinbund, vaniljeis, hindbær sc.

Marineret pære m. chokolade og vanilje is.

Marcel chokoladekage sæsonens sylt.

Alle priser er beregnet ud fra et minimum på 10 couverter.

Der tages forbehold for prisstigninger. Det er altid den nyeste prisliste der er gældende. Priser gældende fra d. 23. juli 2020