[vc_row][vc_column][vc_column_text]
Dagensret for uge 15.
Mandag:
Stroganoff serveret med cremet kartoffelmos, creme fraise og persille.
spidskål salat med granat æble, kerner, appelsin.
85,00 kr.
Tirsdag:
Wienerschnitzel af kalv som toppes med ’dreng’ -citronskive med små benfri sild, kapers og peberrod. Hertil serveres brasede kartofler, kogte ærter og en brun sauce.
109,00 kr.
Onsdag:
Cordon bleu -tilberedt af kyllingebryst. Fyldet i kyllingen består af landskinke og frisk mozzarellaost, hertil serveres broccolisalat med parmesan, Krydderurtedressing, ristede kartofler.
kr. 85,00
Torsdag:
Flæskestegssandwich, hjemmelavet rødkål, agurkesalat hertil råstegte kartofler.
kr. 85,00
Ugens suppe:
Tomatsuppe med puntalette, persille og brød
65,00 kr.
Ugens dessert:
Chokolademousse kr. 25,00
Tiramisu kr. 30,00
Børnemenu alle ugens dage:
Børneburger med kartoffelbåde kr. 60,00
Hjemmelavet chicken nuggets med kartoffelbåde kr. 60,00
Nachos, tortillachips med kylling, ost og tomatsalsa kr. 55,00
Alle dage serverer vi også:
Cæsar salat med kylling og parmesan. kr. 68,00
Cheeseburger 200 g hakket oksekød, ovn bagte kartofler kr. 75,00
Club sandwich, stegt kylling bryst, bacon, karrydressing kr. 72,00
Røget laksesalat med hjerteblade, dild, hvedekerner, bagte peberfrugter, rødløg og grønne bønner, hertil en krydderurtedressing.
Kr. 70,00
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]