Dagensret for uge 9.
Mandag:
Stroganoff serveret med cremet kartoffelmos, creme fraise og persille.
Rødkål salat med appelsin og valnødder.
Tirsdag:
Pull pork med coleslaw, barbecue sauce I brioche bolle, her til ristede kartofler.
Onsdag:
Øl glaseret svine kæbe serveret med knuste kartofler tilsmagt med krydderurter.
Rødbede med sennep dressing, krydderurter, kerner.
Torsdag:
Fiskefrikadeller med hjemmelavet remoulade og citron, hertil en salat med hvedekerner, persille, granatæble og forårsløg, rødløg vendt i olivenolie og citronmarinade samt hjemmebagt brød.
Fredag: (serveres med hjemmebagt brød til)
Tapas med charcuteri, lakserillette, pesto, oliven, oste og spansk tortilla, Hertil hjemmebagt brød og knækbrød.
Kr. 85,00
Jordskokkesuppe med bagte jordskokker, ristet bacon og purløg.
Kr. 65,00
Røget laksesalat med hjerteblade, dild, hvedekerner, bagte peberfrugter, rødløg , grønne bønner, hertil en krydderurtedressing.
Kr. 70,00
Lørdag: (serveres med hjemmebagt brød til)
Tapas med charcuteri, lakserillette, pesto, oliven, oste og spansk tortilla, Hertil hjemmebagt brød og knækbrød.
Kr. 85,00
Jordskokkesuppe med bagte jordskokker, ristet bacon og purløg.
Kr. 65,00
Røget laksesalat med hjerteblade, dild, hvedekerner, bagte peberfrugter, rødløg og grønne bønner, hertil en krydderurtedressing.
Kr. 70,00
Ugens dessert:
Chokolademousse kr. 25,00
Tiramisu kr. 30,00
Børnemenu alle ugens dage:
Børneburger med kartoffelbåde kr. 60,00
Hjemmelavet chicken nuggets med kartoffelbåde kr. 60,00
Nachos, tortillachips med kylling, ost og tomatsalsa kr. 55,00
Alle dage serverer vi også:
Cæsar salat med kylling og parmesan. kr. 68,00
Cheeseburger 200 g hakket oksekød, ovn bagte kartofler kr. 75,00
Club sandwich, stegt kylling bryst, bacon, karrydressing kr. 72,00

