Menuforslag, Forår-/Sommer

 

Forretter:

 

1. Bagt sukker-saltet laks, anrettet på forårets sprøde salater. Med grønne asparges, citronmarineret fintsnittet fennikel, sæsonens urter, lime og syltede rødløg. Hertil krydderurtedressing eller citroncreme.

Pris: 70,00 kr./ couv.

2. Kold røget laks, på bund af sprøde salater og fint snittet fennikel. Toppet med asparges, edamamebønner, løgspire, ærteskud og ristede græskarkerner. Hertil citroncreme.

Pris: 70,00 kr./ couv.

3. Smørhullets tunmousse, anrettet i bananbåd på bund af sprød salat, toppet m. ærter, blåbær, grønt drys, syltede rødløg og brødchips.

Pris: 60,00 kr./ couv.

4. Chilli-hvidløgsmarinerede tigerrejer. Serveret med kørvel aioli. Beregnet som tilkøb til enten nr. 1, 2 eller 3. Der beregnes 3 rejer pr. couvert.

Pris: 33,00 kr. /couv.

Til alle forretter hører hjemmebagt koldhævet groft brød.

 

Kød:

 

1. Rosastegt pebermarineret kalvetyksteg.

2. Stegt lammekølle med hvidløg og citron timian.

3. Kyllingebryst, fyldt med urtecreme og omviklet med luftørret skinke.

4. Svinefilet royal, fyldt med urtecreme og semidryed tomat. Omviklet med lufttørret skinke.

Pris:

Vælg 2 slags kød: 90,00 kr. /couv.

Vælg 3 slags kød: 120,00 kr. /couv.

Til alle hovedretter hører krydderurtedressing.

Ønskes yderligere saucer, kan der tilkøbes:

Pesto: 10 kr./ couvert
Romescosauce: 10 kr./ couvert
(kold sauce med bagt peberfrugt, peanuts og hvidløg).

Bearnaisesauce med tomat og hvidløg : 20 kr./ couvert

Ønskes brød på buffeten til hovedret, kan disse bestilles til 35 kr./stk.

 

Tilbehør, kartofler, grønt og salater:

 

1. Kartofler med krydderurter og sennepsdressing. (kold)

2. Ristede små kartofler med bagte rødløg og forårets grønne drys.

3. Sommerslaw med spidskål og romainesalat. Vendt med ærter, edamame bønner, agurk, radiser og asparges. Hertil citronfløde.

4. Sprød salat med friske små tomater og jordbær. Blandet med skalotteløg, persille, edamamebønner, basilikum. Drysset med mozzarellakugler.

5. Sprøde salater med vandmelon, blåbær, rødløg, feta, sugarsnaps, og ristede græskarkerner.

6. Cremet perlebyg med blomkål og grøn asparges. Pyntet med frisk revet parmesan og krydderurtetopping.

Pr. kartoffel/grønt: 30,00 kr./couv.

Vi anbefaler 1 kartoffel og 2 grønt.

 

Desserter:

 

1. Hjemmebagt brownies, anrettet med friske bær. Serveret med hjemmelavet vaniljeis og skovbær-coulis.

Pris: 70,00 kr./couv.

2. Hasselnøddemazarinkage med mørk og lys chokolade. Serveret med hjemmelavet vaniljeis, skovbærcoulis og friske bær.

Pris: 70,00 kr./ couv.

3. Hjemmelavet jordbær parfait. Pyntet med råsyltede rarbarber, jordbær, blåbær og citronmelisse. Anrettet på bund af knuste makroner.

Pris: 58,00 kr./ couv.

4. Friske bær og frugter, anrettet på fad eller opsats. (Beregnet som tilkøb til desserterne, for at ”pifte” dessertbuffeten op med et friskt strejf.)

Pris: 25,00 kr./ couv.

5. Petit four, 2 stk. pr. couvert. (beregnet som tilkøb til dessertbuffet, eller til kaffen)

Pris: 35,00 kr./ couv.

Alle priser er beregnet ud fra et minimum på 25 couverter. Ved mindre antal couverter tillægges 10% på prisen.

Ønskes forretten tallerken anrettet, tillægges 5 kr. pr. couvert. (Dette er kun muligt ved selskaber i huset)

Der tages forbehold for prisstigninger. Det er altid den nyeste prisliste der er gældende. Priser revideret d. 25/2-2019.